Uw reis zorgeloos laten verlopen. Dat is waar wij met het team van Westbound Travel voor staan. Daarom informeer ik u met deze mail op de actuele situatie rondom het Corona virus en wat dit voor uw aankomende reis kan betekenen.

Belangrijkste prioriteit: uw veiligheid en gezondheid

Samen met de airlines, reisorganisaties en onze branchevereniging ANVR volgen wij de ontwikkelingen op de voet en worden daar waar nodig maatregelen getroffen. De eerste en belangrijkste prioriteit is daarbij de veiligheid en gezondheid van onze gasten. Dit betekent dat wij continu bezig zijn om u op basis van de juiste feiten advies te geven, zodat u de beste beslissing kunt nemen voor uw reis. Wat doen wij op dit moment?

1.  Bekijken van alle reizen tot 18 april

Eerste prioriteit zijn reizen met een korte vertrekdatum tot 18 april naar bestemmingen met aangepaste inreisvoorwaarden zoals de USA. Met iedereen zoeken wij persoonlijk contact om onduidelijkheid weg te nemen en de juiste beslissingen te kunnen nemen. Mocht de situatie zich voordoen dat het niet mogelijk is om te vertrekken, dan kijken wij samen met de betreffende reisorganisatie naar mogelijkheden voor het annuleren of omboeken van de reis.

2. Monitoren van reguliere reizen vanaf 18 april

Voor reizen met een vertrekdatum vanaf 18 april gelden op dit moment geen afwijkende voorwaarden en zijn de normale reis- en betalingsvoorwaarden van kracht. Mochten hier zaken in veranderen dan gaan we dit direct samen met u bekijken. Vooralsnog vragen wij hier uw geduld en komen wij met meer informatie bij ontwikkelingen.

Komende periode

Wij werken er als team hard aan om in deze buitengewone situatie iedereen zo goed mogelijk te informeren en van dienst te zijn. Doordat er continu ontwikkelingen zijn hebben wij niet op alle vragen een passend antwoord, daarom pakken wij alles stap voor stap aan en zal komende maand hopelijk meer duidelijk worden. Wij blijven optimistisch en vertrouwen erop dat we door alle maatregelen binnen afzienbare tijd weer zonder problemen kunnen reizen.

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen in het team van Westbound Business Travel.

Met vriendelijke groet,

Peter Vroom
CEO Westbound Travel